Spelt

De speltfamilie bestaat uit 4 neven en vele sandwich nichtjes met elk een klein familietrekje.

Speltbrood: deze rustige pure jongen houdt niet van al die extraatjes. Hij is 100% puur spelt en  vol van smaak.

Spelt verrijkt: deze neef heeft nog heel graag contact met andere granen. Hij is de sociale haan van het nest en bevat dus een mooie mengeling van 7 granen met als hoofdingrediënt het spelt.

Spelt gebuild: ook deze wildere versie is 100% puur spelt. Toch noemt iedereen hem de ruwe bolster van de familie maar ééntje met een hart van goud. Puur graan maar krokant vanbuiten, heerlijk op steen gebakken.

Spelt pompoenpitten: de jongste broer van de familie is ook 100% een speltjongen maar heeft een hart vol pompoenpitten. Zalig broodje met smaak en heerlijke oliën.

De nichtjes speltsandwiches: de nichtjes van plezier zijn schatjes vol vezels, 100% puur spelt, een zaligheid om in te bijten. Zacht van karakter en een sandwich zonder schuldgevoelens, zonder suikers en met trage koolhydraten. De sandwich die nog mag.


Al onze broden worden gebakken met biologische granen die we zelf malen. Ze worden op zeer ambachtelijke wijze gebakken en zijn vrij van broodverbeteraars of enige andere chemische toevoegingen.