Specials

Onze specials zijn luxevariaties die worden verrijkt met heerlijke zaden, noten, rozijnen en havervlokken. Het sesambrood wordt gemaakt van gekiemde tarwe, verrijkt met sesamzaad.

Het maïsbrood waarin je de zoete smaak van maïs nog echt proeft, is zeer geliefd bij de kinderen. Onze heerlijk geurende olijven-, kruiden- en tomatenbroden waar je de lekkerste bruschetta’s mee kan maken.

Kamut … het oergraan, onze Egyptische schat, … zit boordevol fosfor, kalium en magnesium, met andere woorden: de mineralenbom die we nodig hebben.

Elke korrel wordt eigenhandig gemalen en omgetoverd tot een zongekleurd broodje. Een brood waarin smaak, kleur en geur samen door het leven gaan en dat je al het goeds schenkt wat je lichaam nodig heeft.

Onze specials: sesambrood, sesampistolets, mueslibrood, kamutbrood, maïsbrood, gebuilde tarwebrood, notenbrood, notenpistolets, potbrood en Italiaanse stokbroden.


Al onze broden worden gebakken met biologische granen die we zelf malen. Ze worden op zeer ambachtelijke wijze gebakken en zijn vrij van broodverbeteraars of enige andere chemische toevoegingen.


* Gebuilde bloem betekent gezeefde bloem. Dit is meel dat we verkrijgen via onze builmachine. Een builmachine zeeft de gemalen graankorrel in zijn verschillende substanties, nl. de witte bloem, de zemel en de kiem. Het restant is een gebuilde bloem, die voor 80% gezeefd is en dus niet zuiver wit is.